Arhiforum Seznam forumov



Avtor Sporočilo

<  Zabava in ostalo  ~  Horoskop malo drugače ... kakšni smo (v angl. j.)

arhi69forum
Objavljeno: 21 Avg 2007 23:07 Odgovori s citatom
Pridružen/-a: 24.05. 2007, 14:24 Prispevkov: 311
VIRGO - The Perfectionist
Dominant in relationships. Conservative. Always wants the last word. Argumentative. Worries. Very smart. Dislikes noise and chaos. Eager. Hardworking. Loyal. Beautiful. Easy to talk to. Hard to please. Harsh. Practical and very fussy. Often shy. Pessimistic.

SCORPIO - The Intense One
Very energetic. Intelligent. Can be jealous and/or possessive. Hardworking. Great kisser. Can become obsessive or secretive. Holds grudges. Attractive. Determined. Loves being in long relationships. Talkative. Romantic. Can be self-centered at times. Passionate and Emotional.

LIBRA - The Harmonizer
Nice to everyone they meet. Can't make up their mind. Have own unique appeal. Creative, energetic, and very social. Hates to be alone. Peaceful, generous. Very loving and beautiful. Flirtatious. Give in too easily. Procrastinators. Very gullible.

ARIES - TheDaredevil
Energetic. Adventurous and spontaneous. Confident and enthusiastic. Fun. Loves a challenge. EXTREMELY impatient. Sometimes selfish. Short fuse. (easily angered.) Lively, passionate, and sharp wit. Outgoing. Lose interest quickly - easily bored. Egotistical. Courageous and assertive. Tends to be physical and athletic.

AQUARIUS - The Sweetheart
Optimistic and honest. Sweet personality. Very independent. Inventive and intelligent. Friendly and loyal. Can seem unemotional. Can be a bit rebellious. Very stubborn, but original and unique. Attractive on the inside and out. Eccentric personality.

GEMINI - The Chatterbox
Smart and witty. Outgoing, very chatty. Lively, energetic. Adaptable but needs to express themselves. Argumentative and outspoken. Likes change. Versatile. Busy, sometimes nervous and tense. Gossips. May seem superficial or inconsistent, But is only changeable. Beautiful physically and mentally.

LEO
Very organized. Need order in their lives - like being in control. Like boundaries. Tend to take over everything. Bossy. Like to help others. Social and outgoing. Extroverted. Generous, warm-hearted. Sensitive. Creative energy. Full of themselves. Loving. D oing the right thing is important to Leos. Attractive.

CANCER - The Protector
Moody, emotional. May be shy. Very loving and caring. Pretty/handsome. Excellent partners for life. Protective. Inventive and imaginative. Cautious. Touchy-feely kind of person. Needs love from others. Easily hurt, but sympathetic.

PISCES - The Dreamer
Generous, kind, and thoughtful. Very creative and imaginative. May become secretive and vague. Sensitive. Don't like details. Dreamy and unrealistic. Sympathetic and loving. Kind. Unselfish. Good kisser. Beautiful.

CAPRICORN - The Go-Getter
Patient and wise. Practical and rigid. Ambitious. Tends to be good-looking. Humorous and funny. Can be a bit shy and reserved. Often pessimists. Capricorns tend to act before they think and can be unfriendl y at times. Hold grudges. Like competition. Get what they want.

TAURUS - The Enduring One
Charming but aggressive. Can come off as boring, but they are not. Hard workers. Warm-hearted. Strong, has endurance. Solid beings who are stable and secure in their ways. Not looking for shortcuts. Take pride in their beauty. Patient and reliable. Make great friends and give good advice. Loving and kind. Loves hard - passionate. Express themselves emotionally. Prone to ferocious temper-tantrums. Determined. Indulge themselves often. Very generous.

SAGITTARIUS - The Happy-Go-Lucky One
Good-natured optimist. Doesn't want to grow up (Peter Pan Syndrome). Indulges self. Boastful. Likes luxuries and gambling. Social and outgoing. Doesn't like responsibilities. Often fantasizes. Impatient. Fun to be around. Having lots of friends. Flirtatious. Doesn't like rules. Sometimes hypocritical. Dislikes being confined - tight spaces or even tight clothes. Doesn't like being doubted. Beautiful inside and out.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
maja
Objavljeno: 05 Dec 2007 22:19 Odgovori s citatom
Pridružen/-a: 28.05. 2007, 10:19 Prispevkov: 119
Kdo se prepozna?

Ovni v postelji:
Ovni so zelo spontani, zapeljivi in tudi zahtevni ljubimci. Sami morajo začeti in tudi voditi igro. Posebno jih vznemirja, če se jim partnerji upirajo oz. jim nasprotujejo. To jim požene adrenalin osvajalca po telesu in jih zelo seksualno vznemirja. Ovni so športni tipi, lahko rečemo, da sex jemljejo kot olimpijsko tekmovanje: kdo bo prvi. Ko vas Oven ali Ovnica povabi na večerjo, se vam lahko zgodi, da pri aperitivu pravzaprav še ne boste vedeli, da ste vi njegov desert. Prva ljubezenska noč pa hitreje mine, kot bi pričakovali. Odgovarja (obema spoloma) jima položaj zgoraj. Njegove erogene cone so glava in ušesa.

Biki v postelji:
Biki si vzamejo čas za užitke. Pri njih je vse počasno in zahteva veliko potrpljenja, v nekem smislu jim lahko rečemo "ubijalci". Seks z njimi se začne že v restavraciji, pri njem gre ljubezen dobesedno skozi želodec, nadaljuje se v kopalnici, potem na vsto pride masaža in mazanje z različnimi kremicami in dišečimi olji, ko se vam zdi, da že gorite, se Bik ali Bikica šele začneta ogrevati. Biki ljubijo francosko ljubezen, njegove erogene cone pa so : celo telo, usta, vrat, tilnik, zatilje, nos.
Ko vas bo pripadnik tega znamenja povabil na večerjo, ko bo naročil poseben meni, takrat preverite ali imate s seboj zobno ščetko. Začela sta seksati ………
To pa pri Bikih traja dolgo, dolgo ………..

Dvojčki v postelji:
Dvojčki so zelo radovedni, zato so pravi za vas, če bi radi zares nekaj novega v posteljnih aktivnostih. So radovedni in imajo radi predvsem igro in zapeljevanje, sam sexualni akt jih ne zanima kaj dosti. Njihove erogene cone so na zgornjem delu telesa in ramena. Občutljive imajo prste in konice rok. Zelo jim ustreza masaža in počasen ritem.
Za dvojčke je prva ljubezenska noč slučaj. Dvojček je rad v družbi, rad klepeta, rad ima vroče debate in nove trende. Zgodilo se vam bo, da bo pozabil ključ od stanovanja in vas vprašal, če lahko prespi pri vas. Ko pride v stanovanje, ga postrezite z koktejlom, on bo itak pregledal vse televizijske programe, vmes poklical prijatelja ali dva. Če bi ga radi spomnili zakaj je sploh prišel, morate uporabiti drugačne prijeme. Presenetite ga vi.

Raki v postelji:
No pri Rakih je tako, da vse traja počasi (dva koraka naprej in en nazaj). Ko pa se enkrat odločijo, partnerja ne pustijo zlahka. Sex pri njih je vedno boljši, čimdalj neko partnerstvo traja, zato Raki niso enonočni tipi. Zvestoba in ljubezen jim je najvažnejša. Lahko rečemo, da so Raki fanatiki za crkljanje. Njegovo zapeljevanje v ljubezenski noči je igra in zabava (sveče, kad tople vode). Njegove erogene cone so prsi (grizljanje bradavic), položaj je najboljši sedeč, da si partnerja gledata v oči in počasen ritem.
Ko je Rak resnično zaljubljen se obnaša kot majhen otrok. Svoje ljubezenske romance najde pri polni luni, ponoči ob morju ali jezeru. Organizira romantičen večer ob svečah in za kuliso zavrti romantično glasbo. V taki romantični atmosferi se odprejo njegova čustva in prepričan je v usodnost vajinega srečanja.

Levi v postelji:
Občutek boste imeli, da ste na odru, kajti pri Levih se vse začne in konča s šovom in njihovim veličastnim nastopom. Ne prenašajo dobro kritik in različnih opazk, zato pazite, kaj govorite. Potrebujejo veliko pozornosti, predvsem jim prija "čohanje" ali božanje po hrbtu in podbradku (pomislite na domače mačke). Morate pa vedeti, da Levi vedno, tako tudi v postelji, poskrbijo prvo zase. Ženske Levinje pa se potrudijo, da njihova prva noč napravi vtis, ki ga odnesejo s sabo.

Device v postelji:
Ljubezenska noč se pri Devicah začne z intenzivnim pogovorom. Jasno, telo mora biti čisto. Pri prvem seksu, Device niso pretirano zahtevne, jasno, saj je zanje prvič in partner mora to upoštevati. Devicam je najbolj pribljubljen sex v prvih poletnih dneh. To morate obvezno iskoristiti.
Ko Devica reče JA, potem je stvar treba vzeti resno. Čistoča v intimnih situacijah je izredno pomembna, erogene cone pa so masaža kolen in v področju trebuha in glava. Brez ljubkovalnega govorjenja pri Devicah ne gre.

Tehtnice v postelji:
Vse kar Tehtnice naredijo, morate vedeti, da je to s stilom. Tehtnice niso borci, zato tudi nikoli ne naredijo prvega koraka, ampak pošljejo signal, ki je učinkovit. Morate pa vedeti, da so Tehtnice esteti, brez lepote in skladnosti, nimate nobenih šans, da bi vas povabile v posteljo. Prva ljubezenska noč poteka zelo ljubeče in nežno. Tehtnice znajo šepetati nežne besede na ušesa, tako da si želite, da se noč nikoli ne konča. Toda naj vas ne preseneti, da si bodo želele takoj oditi, saj ste jim porušili notranje ravnovesje in harmonijo in nočejo, da bi to videli.
Erogene cone pri Tehtnicah so zapeljiva striptis scena, saj pri njem deluje optična stimulacija in predstava. Tehtnice nimajo rade agresivnega seksa, potrebujejo pa zapeljevanje in domišljijo. Občutljive so ustnice, trebuh in notranja stran stegen.

Škorpijoni v postelji:
Škorpijon je edino astrološko znamenje, ki loči ljubezen in seks. V postelji je gospodovalen (velja tudi za Škorpijonke), je zahteven, trd in vzame vedno tisto kar hoče. Zahteva popolno razumevanje in skladnost teles, je dober analitik in dobro ve kaj si v postelji želi. Škorpijonom ni nič tuje in gledajo na svoje interese.
Erogene cone pri Škorpijonu so genitalije. Klasična pozicija jim ne odgovarja predolgo, imajo radi nenavadne položaje. Predvsem pa je pri Škorpijonih v ospredju rafinirana predigra.

Strelci v postelji:
Če iščete romantično ljubezen in si želite popolnega ljubimca, potem ne pozabite, da imate pred seboj Strelca. Njemu predstavlja seks enako kot rekreacija ali šport. Strelci so avanturisti in ne razmišljajo o resni zvezi. Mesece dolgo lahko uživajo, ne da bi se resno zaljubili. Niso pretirani zapeljivci.
Ne mučite se z iskanjem erogenih con pri Strelcih, saj jim ne posvečajo kaj dosti pozornosti. Strelec se prilagodi vsemu, pa četudi je prvič za njega kar v avtu.

Kozorogi v postelji
Mnogi Kozorogi ne pogrešajo neke strasti. Biti morate zelo, zelo potrpežljivi, ker od vseh znamenj zodiaka traja najdalj, da se odtalijo. Če želite od njih dobiti čimveč, začnite igro zelo ležerno, nedožno in brez napadanja na erogene cone, ki so pri Kozorogih kolena. Posebne tehnike od Kozorogov ne pričakujte, pa tudi velikih besed ne.

Vodnarji v postelji:
Ni znaka, ki bi bil bolj zategel kot Vodnar, ko se odloči za noč z vami. Sicer je veder in igriv in življenje včasih res ne jemlje povsem resno.
Da se sprosti, je najbolje, da prvi seks vzame kot igro iz radovednosti. Če izgledate eksotično ali posebno originalno, se zna Vodnar v vas tudi zaljubiti, sicer bo ljubezensko noč kaj kmalu pozabil, saj ima polno drugih pomembnih opravil: prijatelje, za katere mora še postoriti to ali ono.
Erogene cone pri vodnarju so noge, ki si jih z veseljem da masirati. Najbolj občutljiva pa je ličnica, zasujte jo s poljubčki ………

Ribe v postelji
Oči in spogledovanje so njihovo orožje in specialiteta. Spolnost jemljejo kot nekaj skrivnostnega in padajo vanj z vso svojo dušo. Ljubezenski akt jemljejo kot spiritualno srečanje dveh duš in če bi radi naredili vtis, uporabite največjo možno intimnost in bočni položaj, da se lahko gledata v oči in da se lahko dotikata po celem telesu.
Erogene cone pri Ribah so predvsem podplati in nart. So pa zelo senzibilna bitja, potrebujejo dobrega in izkušenega ljubimca, z veliko mere romantike.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
časel
Objavljeno: 08 Dec 2007 21:54 Odgovori s citatom
Pridružen/-a: 25.05. 2007, 09:26 Prispevkov: 240
HOROSKOP ASTROLOGA, KI JE OČITNO SLABO SPAL
Verjetno je po prvi profesiji arhitekt.
• OVEN :
Naduti tepci, ki mislijo, da vse vedo. Menijo, da so blazno priljubljeni, v bistvu pa gredo večini folka na jetra. Izmisllijo si neko neizvedljivo stvar in potem težijo tistim, ki jim je ne uspe realizirati, sami pa ne mignejo s prstom. Navadno živijo parazitsko in izkoriščajo druge. Rinejo in rinejo, se dokopljejo do oblasti, potem pa se gredo aristokrate in si pustijo streči. Mnenja drugih ne upoštevajo, ker so najpametnejši, vendar večina ljudi kmalu opazi, kakšni bleferji so.

• BIK:
VZTRAJNI, NE VDAJO SE ZLAHKA, VENDAR PREDVSEM ZATO, KER SO NESPOSOBNI
IN JIM NIC NE USPE PRVIC. IZRAZITO BUTASTI IN BREZ SMISLA ZA HUMOR.
ZLAHKA JIH ZMANIPULIRAS, NAGNJENI PA SO K TEMU, DA ZATIRAJO SIBKEJSE
OD SEBE. ZENSKE RADE DAJO. ZARADI PRIROJENE TOPOUMNOSTI JIH TEZKO
RAZ****IS, KO PA TI USPE, JE DOBRO, DA HITRO TECES. ZNANA
OSEBNOST:SADAM HUSEIN RECIMO.

• DVOJCKA:
Veliko vzamejo, pa nič ne dajejo. Večinoma jih imajo vsi radi, predvsem zato, ker so biseksualci. Do bližnjih so škrti, radi pa dajejo tujcem, ker si želijo biti priljubljeni. Bebavo neposredni. Zateženci, nagnjeni k shizofreniji. Ker imajo težave s spolno preferenco, ni dobro puščati otroke same z njimi, incest pa je pri njih stalna praksa.
Dvojčice se kar ne ločijo od svojih prijateljic, ves čas tičijo skupaj, kar je večinoma prav zopetno, če maš pa srečo, jih včasih vzamejo tudi s seboj v posteljo, kar je nedvomno prednost, če imaš rad številko 3...

• RAK :
Zmeraj se jim dogaja krivica, zmeraj so žrtve in v tem tudi neznansko uživajo. Največkrat izvajajo manualna dela, veliko štrikajo in kvačkajo (pa ne samo v dobesednem pomenu). Dobri so za tekočim trakom. Že po kozarcu ali dveh se jim popolnoma strga, težijo drugim, z žura jih je potrebno dejansko metati skozi vrata, ker bi se kar naselili. Bognedaj, da te obiščejo, ne spraviš jih iz stanovanja.

• LEV:
Mislijo, da so rojeni vodje, v resnici pa vsi vedo, da so navadni nesposobni tepci. Vedno serjejo, tudi, če nimajo argumentov in so stisnjeni v kot. Eden je v Haagu. Večinoma ne poznajo osnov higiene, veliko jih ima hepatitis. Kot pravi levi radi poiščijejo vsa drevesa naokoli. Rojeni v tem znamenju so tudi nagnjeni k temu, da čečkajo po zidovih, vrezujejo imena v drevesa in smetijo po forumih. Vedno iščejo ostale leve, se zbirajo in ližejo med sabo. Nikoli ne mislijo s svojo glavo, so kritizerski in nekreativni.


se nadaljuje...
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

Pokaži sporočila:  

Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Objavi novo temo

Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu