Arhiforum Seznam forumov



Avtor Sporočilo

<  Oglasna tabla  ~  Iščem krajinskega arhiteka za skupni projekt

slbone
Objavljeno: 28 Maj 2015 11:28 Odgovori s citatom
Pridružen/-a: 22.05. 2015, 07:11 Prispevkov: 1
Pozdravljeni,

Sem lastnik parcele (dveh parcel skupaj) in sicer v mestni občini Novo mesto. Parceli sta skuaj veliki 14.500 m2. Parcela je idilična / ob vznožju Gorjancev z enkratno okolico in čudovitim razgledom in naravnim okoljem.
V mislih imam, da bi iz celotne parcele zgradil nek lep, v nekem smislu fantazijski ter naraven park z različnimi objekti, ki bi predvsem ponujale možnost sprostitve, udobja, tišine in narave..

Skratka, narejen imam poslovni načrt kako iz parcele narediti nekaj koristnega, potreboval pa bi pomoč krajinskega arhitekta s katerim bi na grobo zasnovala okolico, teren - celotno parcelo. Ko bi bil narejen grob pokrajinski načrt ter koncept vseh elementov oziroma celotne infrastrukture, imam prijatelja ki bo izrisal fotorealistične slike in kakšno realistično animacijo kako bi ta celotna posest izgledala ko bo končana. Prijatelj, ki je pripravljem z izdelavo animacij in slik pomagati je sicer res mojster kar se tiče 3D modeliranja.

Iščem torej kakšnega ambicioznega in kreativnega krajinskega arhitekta, ki bi bil pripravljen iti v ta projekt v zameno za % od prodaje celotne parcele ali solastniškega deleža v primeru investorja.

Za več informacij prosim pišite na: slavc.ateks@gmail.com

Hvala in Lp
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

Pokaži sporočila:  

Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Objavi novo temo

Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu